Waarom A.M. Minicars

Als u op zoek bent naar een nieuwe brommobiel, kunnen wij u zeker helpen. A.M. Minicars is officieel dealer van Ligier, Microcar én Casalini. Wij kunnen u alle nieuwe beschikbare modellen, kleuren en uitvoeringen leveren.

Doordat wij een groot aantal brommobielen op voorraad hebben staan, kunnen wij zeer snel leveren.
Wilt u liever een occasion? A.M. Minicars heeft een steeds wisselend aanbod occasions van verschillende merken en prijsklassen. Onder het kopje 'occasion' in het menu rechtsboven kunt u het huidige aanbod zien.

U kunt bij A.M. Minicars uw huidige brommobiel inruilen. Door de mogelijkheid tot financiering kunt u met een gerust hart bij A.M. Minicars langs komen. Wij helpen u graag bij het aanvragen van een krediet.

U kunt ook bij A.M. Minicars terecht voor brommobielrijles en hulp bij het verzekeren van uw brommobiel.
A.M. Minicars is gespecialiseerd in brommobielen. U komt dus niet terecht bij een autobedrijf dat ook brommobielen verkoopt. Wij hebben hierdoor niet alleen meer kennis van zaken, maar u bent er ook van verzekerd dat u de volledige aandacht krijgt.

Persoonlijke aandacht en goede service zijn heel belangrijk bij A.M. Minicars. Bij uw bezoek aan de werkplaats en showroom kunt u rekenen op koffie, thee en een ontspannen sfeer. U bent altijd van harte welkom.

De Ligier brommobiel

De Ligier Group is al 33 jaar de officiële importeur van Ligier brommobielen. In de showroom van A.M. Minicars in Winschoten kun je kennis maken met de verschillende modellen, zodat jij je optimaal kunt oriënteren op het aanbod. Ben je ouder dan 16, dan bieden wij ook voor jou de perfecte oplossing. Kies je voor A.M. Minicars dan profiteer je van diverse voordelen; je kunt onbezorgd en voor een vast bedrag per maand een nieuwe brommobiel rijden, waarbij alle kosten zoals afschrijving, rente en onderhoud al zijn inbegrepen. De verzekering is ook direct geregeld, waardoor je dus niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Met A.M. Minicars maak je daarom een uitstekende keuze.

Meer over Ligier

Maak eens vrijblijvend kennis met de vele mogelijkheden van brommobielen bij A.M. Minicars. Ze zijn zeer geschikt voor jongeren vanaf 16 jaar, die in het bezit zijn van een bromfietsrijbewijs, maar daarnaast ook ideaal als tweede autootje voor senioren. Eigenlijk zijn deze brommobielen van Ligier geschikt voor bijna iedereen!

Contactgegevens van A.M. Minicars

Breng gerust een vrijblijvend bezoek aan onze showroom aan de Zeefbaan 7-A in Winschoten of kijk eens uitgebreid rond op onze website. In onze moderne showroom vind je de laatste modellen en kun je direct terecht met vragen of voor het maken van een afspraak voor een proefrit.

Bezoekadres

Zeefbaan 7A
9672 BN Winschoten

0597 87 00 87
info@amminicars.nl

Openingstijden

maandag t/m vrijdag:
09:00 uur tot 17:00 uur
zaterdag:
10:00 uur tot 16:00 uur
op afspraak
Uiteraard sta ik op afspraak voor u klaar buiten deze werktijden